Inner Man

#Web Development

Het Probleem

Jeroen Stafleu heeft erg veel kennis van mensen en is een echte verbinder. Vanuit zijn omgeving kreeg hij steeds vaker de vraag of hij mensen kon coachen, hij heeft toen de beslissing gemaakt om als mannencoach te gaan werken. Hij was dus online nog niet vindbaar, hier moest dus zo snel mogelijk verandering in komen!

De Uitwerking

Zorgen dat Jeroen onder zowel zijn eigen naam als onder de naam van zijn bedrijf online goed vindbaar gaat worden. Wanneer iemand op zoek is naar begeleiding in zijn persoonlijke leven, moet Jeroen goed vindbaar zijn. Zowel online als offline naamsbekendheid opbouwen was voor Jeroen een belangrijk doel.

Het Resultaat

Een website die gericht is op de consument is hetgeen wat dit doel moet gaan verwezenlijken. Geen website die er alleen goed uitziet, maar een website die aansluit bij de zaken die Jeroens klanten belangrijk vinden. Wanneer je op de website komt, zie je binnen no-time wat Jeroen zijn expertises zijn en hoe je met hem op een laagdrempelige manier in contact kan komen.

De Mening Van Iedere Klant Telt

''Altijd fijn contact met Wesley en Sven. Ik heb zelf een online bureau en als ik vragen heb over socials dan kan ik bij Blynked terecht. Ook al geholpen bij verschillende webbouw-projecten. Duidelijke communicatie en scherpe tarieven!''