Dropship Uitbesteding

#Web Development

Het Probleem

Dropship Uitbesteding is een online-onderneming waar eindgebruikers alles omtrent e-commerce kunnen uitbesteden. Het maken van webshops, product omschrijvingen, video-advertenties, zij doen het. De website was verouderd en aan vervanging toe, dit hebben wij voor hen mogen realiseren.

De Uitwerking

Een gebruiksvriendelijke en converterende webshop was het uitgangspunt. Ook was het conversiepercentage een struikelpunt, dit lag op conversiepercentage ongeveer 0,8%, hier wilde wij wat aan doen.

Het Resultaat

Wij hebben een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en converterende webshop gebouwd op basis van de beschikbare data. Kijkend naar het gedrag van bezoekers van de oude webshop hebben wij een design gemaakt en deze uitgewerkt. Duidelijkere Call to Actions (CTA’s), meer informatie en een modern design heeft ervoor gezorgd dat het conversiepercentage van 0,8 naar 2,3% gestegen is!

De Mening Van Iedere Klant Telt

''Heb inmiddels al meerdere webshops en mijn eigen website laten maken door Blynked. Kan niks anders zeggen dan dat ik er meer dan tevreden over ben! De communicatie verloopt erg prettig en snel. Wat ik ook erg prettig vind is dat ik regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen. Zeker een dikke aanrader!''