Case Study

XL Meester

Doorlooptijd:

7 weken

Dienst:

Branding, UI/UX Design & Web Development

XL Meester

Een innovatieve en converterende website

XL Meester kwam bij ons met de vraag zijn verouderde website opnieuw vorm te geven. XL Meester deed zijn gehele acquisitie offline, maar wilde hier graag verandering in brengen, conversie wordt dus erg belangrijk.

Hieruit ontstond de volgende uitdaging; een complete maatwerk site die aangepast is aan de doelgroep van XL Meester. Door gebruik te maken van bewezen conversie technieken proberen we de online acquistie mogelijkheden te verbeteren.

Website en Optimalisatie XL Meester
Website en Optimalisatie XL Meester
No items found.

Een passende huisstijl en strategie

Het bouwen van de website heeft plaatsgevonden op Webflow, een uiterst innovatief en snel platform wat heb mogelijk maakt om snelle, SEO-friendly en converterende websites te bouwen. Daarnaast is het beheren en toevoegen van content ook erg eenvoudig op Webflow. Dit was voor de klant erg belangrijk, aangezien er regelmatig nieuwe case studies toegevoegd dienen te worden.

Tijdens het project hebben we op regelmatige basis contact gehad om de wensen van de klant goed in kaart te brengen. Welke kleuren gebruiken we? Wat voor content wordt er geplaatst en hoe kunnen klanten contact opnemen en offertes opvragen? 

Daarnaast is informatievoorziening erg belangrijk voor XL Meester. Op de website wordt door middel van uitgebreide teksten een duidelijk en compleet beeld geschetst van de diensten en de mogelijkheden die een klant heeft. XL Meester heeft voor elke organisatie een passende oplossing/

Bekijk Resultaat
Previous Arrow