Case Study

VMG

Doorlooptijd:

8 weken

Dienst:

UI/UX Design & Web Development

VMG

UX & UI Design en Web Development voor VMG

Versteeg Metaal Groep is al jaren marktleider op het gebied van hekwerken. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een grote groep specialisten binnen de markt. Dankzij deze ervaring kunnen zij voor bijna iedere situatie een passende oplossing bieden aan haar klanten.

Versteeg Metaal Groep beschikte al over een website, deze was echter sterk verouderd en toe aan een upgrade. Daarom ontwikkelt Blynked in samenwerking met VMG een volledig nieuwe website met veel nieuwe mogelijkheden en een gemakkelijk te beheren CMS.

Versteeg Metaal | Fotografie & Content
Versteeg Metaal | Logo Design
Versteeg Metaal | Website mobile responsive
Versteeg Metaal | Website
No items found.

Meer dan alleen een website

Wij hebben voor Versteeg Metaal Groep een informatieve en volledig responsive custom Wordpress website ontworpen en gebouwd. Wij hebben dit gecombineerd met een gebruiksvriendelijk op maat gemaakt Wordpress CMS, die het beheren en toevoegen van content voor medewerkers erg eenvoudig maakt. 

Samen met Versteeg Metaal Groep is er een website opgezet die de ruimte biedt om het brede project portfolio op de website te tonen. Ook creëren we een duidelijk beeld van alle verschillende oplossing die VMG te bieden heeft aan de markt. Een stukje bedrijfscultuur is ook opgenomen in de website, gezien deze ook gebruikt wordt voor het werven van nieuwe medewerkers.

Tijdens het project is er goed gekeken naar de behoefte van de websitebezoeker. Tijdens de Discovery Sessies hebben we gekeken naar de doelgroep, hun gedrag en de reden dat zij de website bezoeken. Dit is vertaald naar een makkelijk te navigeren website, waar de klant voornamelijk gestuurd wordt in de richting van de producten en projecten.

Blynked doet meer dan alleen het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Voor Versteeg Metaal Groep is dit ook iets wat we hebben mogen doen. Naast het ontwerpen en bouwen van de website hebben we de online huisstijl doorgevoerd in een aantal offline marketing uitingen. We hebben een stijlgids gemaakt, een nieuw logo gemaakt, custom icons ontworpen, visitekaartjes en briefpapier gemaakt, een powerpoint template ontwikkeld én custom insteekmapjes ontworpen.

Bekijk Resultaat
Previous Arrow