Case Study

Flow Research Collective

Doorlooptijd:

10-14 weken

Dienst:

Custom Animations, UI/UX Design & Web Development

Flow Research Collective

You can become a superhuman.

Flow Research Collective is een uniek instituut. Zij helpen je de meest ambitieuze doelen te behalen door middel van het unlocken van 'Peak Performance'. Zij gebruiken neuroscience om mensen te trainen, op deze manier kunnen zij meer behalen in minder tijd. Bedrijven als Google, Goldman Sachs, Deloitte en de Formule 1 zien de waarde van de trainingen in! Geen onzin self-development training dus...

Wij kregen de uitdaging om de online aanwezigheid van Flow Research Collective compleet onder handen te nemen. Hoe we deze uitdagende case volbracht hebben lees je hieronder!

Design en Development | Flow Research Collective
Design en Development | Flow Research Collective
No items found.

Custom UX en animaties

De samenwerking is afgetrapt met onze welbekende Strategy Session... wie is de ideale klant? Op welke manier komen ze op onze website en wat willen wij dat de klant voor actie voltooid op de website? Omdat veel mensen nogal huiverig zijn bij hetgeen wat Flow Research Collective aanbied, is er nagedacht over hoe we de klant kunnen motiveren om de kracht achter de trainingen te ervaren.

Daarom hebben we een maatwerk quiz ontwikkeld die door alle website bezoekers te maken is. Een korte maar informatieve quiz van 9 vragen houdt mensen op de website en geeft, na achterlaten van naam en e-mailadres - resultaten die jou kunnen helpen om vandaag nog meer focus te creëren. Volledig custom, op basis van jouw antwoorden. Met de gegevens die uit deze quiz komen, wordt een indrukkende e-mail list gemaakt die in de toekomst benut gaan worden voor e-mailmarketing.

Mede dankzij alle custom animaties is de website verre van standaard! De website is informatief, interactief en biedt een geweldige gebruikerservaring!

Bekijk Resultaat
Previous Arrow