Case Study

Fella

Doorlooptijd:

10-14 weken

Dienst:

UI/UX Design, Branding & Web Development

Fella

Voor mannen. Door mannen.

Fella is een online platform waar mannen met obesitas zich aan kunnen melden en een omkeerpunt in leven kunnen bereiken. Door middel van FDA-goedgekeurd laboratorium onderzoek en een geweldig team van medische specialisten worden de mannen volledig gescreend. Uit deze screening komt een game-plan, wat helpt bij het werken naar een gezond gewicht. Join Fella, Get Healthy!

Hoe krijgen we mannen die door welke reden dan ook een ongezond gewicht hebben, teurg op de rit naar een gezond gewicht en een gezond leven? Deze missie wil Fella realiseren door afvallen laagdrempeliger en eenvoudiger dan ooit te maken! Het klantcontact gebeurt volledig online, en een krachtige website was dus een must! Samen met deze medical start-up zijn we ga gaan denken over hoe Fella een plek binnen de markt kan veroveren!

Join Fella | Web Development
Join Fella | Web Development
No items found.

Modern, fris en betrouwbaar.

Het doel was simpel maar uitdagend: een website die vertrouwen en moderniteit uitstraalt. Gewicht kan namelijk nogal persoonlijk zijn en er moet een connectie worden gemaakt met de websitebezoeker.

We wisten dat de voornaamste bron van traffic de smartphone zou zijn. Daarom zijn we gaan ontwikkelen vanuit de 'mobile first' gedachte. Dit houdt in dat de website maximaal moet presteren op mobiel, voordat de desktop variant wordt uitgewerkt. Om mogelijke vragen bij een websitebezoeker te tackelen, is er goed nagedacht over hoe we zoveel mogelijk nuttige informatie kunnen tonen, zonder daarvoor vele pagina's te gebruiken. Dit resulteert is een heldere 'How It Works' pagina, waarin alle benodigde informatie wordt gegeven. Na het bezoeken van deze pagina weet elke bezoeker wat ze kunnen verwachten van Fella.

Door een leuke en intensieve samenwerking mag het resultaat er meer dan zijn! Een interactieve website met een design wat past bij de organisatie en nóg belangrijker; wat aansluit bij de doelgroep. Op de website vindt je alle benodigde informatie en een uitleg over die Fella je kan helpen.

Bekijk Resultaat
Previous Arrow