Case Study

Belt Financieel Advies

Doorlooptijd:

4 weken

Dienst:

Branding & Web Development

Belt Financieel Advies

Nieuwe Huisstijl & Website voor Belt Financieel Advies

Belt Financieel Adcies is dé specialist op het gebied van hypotheek-, en fincancieeladvies in de omgeving Nijmegen en Arnhem. Een inkijkje geven in je persoonlijke financiële situatie kan voor mensen vervelend aanvoelen... Daarom wordt een vertrouwensband bij Belt Financieel Advies zeer op prijs gesteld. Je voelt je gehoord en iedere klant verdient een persoonlijke aanpak!

De oude website van Belt Financieel Advies was erg traag en er was geen duidelijke site-structuur. Overal stond verschillende informatie en het design was verourderd. Samen hebben we een ontwerp gemaakt wat past bij de organisatie én aansluit bij de doelgroep. Sterke en neutrale kleuren, die staan voor vertrouwen en professionaliteit, precies wat je bij Belt Financeel Advies kan verwachten.

Website | Financieel Adviseur
Website | Financieel Adviseur
No items found.

Een marketingbureau dat staat voor creativiteit en krachtige

Bij aanvang van het project hebben wij als eerste gekeken naar hoe de website gebruikt wordt. De insteek van de website is het verzamelen van nieuwe leads, en het verschaffen van informatie over de aangeboden diensten. Ook is er goed gekeken naar hoe we de bedrijfscultuur goed naar voren konden laten komen op de website. Dit hebben we gedaan door persoonlijke teksten, sterke kleuren en uitnodigende foto's te gebruiken.

Het resultaat is op maat gemaakte website die voor Belt Financieel Advies eenvoudig te beheren is. We hebben gebruik gemaakt van een Wordpress Page Builder, om zo maximale flexibiliteit te bieden aan de klant.

Bekijk Resultaat
Previous Arrow