An ambitious, young and

talented team

We create products and experiences that make you unique

Nice to meet you! Let us tell you more about us and our team.

Wij zijn Blynked, een verzameling van denkers, doeners en gezellige mensen. Iedereen heeft andere hobby’s en skills...maar een ding hebben we gemeen: een passie voor (bijna) alles wat online is. Maar hoe vertalen we deze drive naar resultaten voor onze klanten? Wij houden het eenvoudig. We kijken naar het totaalplaatje van jouw online marketing. Één verkeerd geplaatste kaart kan het hele kaartenhuis ineen laten storten. Samen gaan we terug naar de basis en zorgen we ervoor dat de fundering van jouw online aanwezigheid klopt. Waarom wij doen wat we doen? We halen energie uit goede resultaten en tevreden klanten. That’s what we do it for. Wat maakt een mens blijer dan met onze kennis anderen helpen groeien? In onze ogen: niks. 

Wat ons nog meer uniek maakt? Onze Brabantse gezelligheid. En ja...ook dat Brabantse accent.

De nieuwste technologie, voor

de beste resultaten

Webflow Logo

Wanneer het kan, proberen wij te werken met de nieuwste, snelste en meest innovatieve techniek. Op deze manier kunnen wij aan onze skills blijven werken en genieten onze klanten van de beste online producten. Maar een krachtig merk bouwen doe je niet alleen met goede technologie… we werken aan de hand van een goed doordacht plan, een plan wat samen met jou is ontwikkeld. We love to keep it simple; dus uit een Discovery Sessie komt een plan wat op één A4’tje past.
 
Heb jij het gevoel dat je online nog meer uit kan blinken? Dan zit je bij ons goed!

Laten we een project starten
Previous Arrow

Our people

Een jong, maar uiterst gedreven team is de motor achter Blynked. Wij groeien op tussen hetgeen waar we in uitblinken; het internet. Samen bedenken we de tofste websites, campagnes of content. Iets waar wij erg trots op zijn!